Ókor

Hírek

Forum of Hellenistic and Roman Philosophy – első előadás: 2021. január 28.

2021. 01. 19. 22:24
tabel

A „Forum of Hellenistic and Roman Philosophy”

tisztelettel meghívja Önt első szemináriumára:

Cato’s integritas

Prof. James Warren

University of Cambridge

2021 január 28

@ 12.00 pm New York / 5.00 pm Cambridge / 6.00 pm Budapest / 7.00 pm Athens

Regisztráció:

https://zoom.us/meeting/register/tJcodO6uqDIiE9bajNmNRG4aMbtzMEbS7L7w

A Forum of Hellenistic and Roman Philosophy (https://www.forumhellenisticum.com) egy olyan új platform, amely a hellenisztikus és római filozófia tanulmányozásának szenteli a figyelmét. A fórum célja, hogy a hellenisztikus és római filozófiával foglalkozó, tapasztalt és fiatalabb tudósokat a világ minden tájáról összekösse, hogy új kutatásokat mutasson be ezen a területen, véleménycserének nyújtson teret és új megközelítéseket teszteljen a hellenisztikus és római kori filozófiai szövegek olvasása során. A fórumot Németh Attila (BTK, Filozófia Intézet) és Georgia Tsouni (Department of Classics, University of Crete) üzemeltetik.

 

További információért, kérjük, látogasson el

a web- vagy a Facebook oldalunkra:

The Forum        |         Facebook

További kérdéseivel pedig keresse a szervezőket,

Németh Attilát és Georgia Tsounit az alábbi mailcímen: forumhellenisticum@gmail.com