Ókor

Hírek

Latintanári szakmai találkozó – máj. 29.

2015. 05. 19. 11:24
tabel

Kedves Kollégák!

Az Ókortudományi Társaság Latintanári Munkaközössége* szakmai találkozót szervez minden érdeklődőnek 2015. május 29-én, pénteken 16 órától a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Sophianum épületében (Budapest, VIII. Mikszáth Kálmán tér 1.), amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk.
A találkozó fő témája az új kerettanterv, különösen a latin örökségünk tantárgy bevezetésével kapcsolatos tapasztalatok.
A találkozó meghívott vendége Dobszay Ambrus, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI), Tartalomfejlesztési és Módszertani Központ igazgatója.

Gloviczki Zoltán                                                                                           Ferenczi Attila
a Munkaközösség elnöke                                                                           az ÓT főtitkára

 

* Az Ókortudományi Társaság Latintanári Munkaközössége a Latintanárok Egyesülete helyett jött létre 2015. május 15-én. Az önálló egyesületi forma fenntartása olyan anyagi terhet jelentett, amelyet a latintanárok szakmai közössége tartósan nem bírt el, így a közösség a munkáját a továbbiakban az Ókortudományi Társaságon belül folytatja, és így mentesül az önálló számlavezetés, illetve a könyvelés költségeitől.