Ókor

Megrendelés

Az Ókor folyóirat évente négyszer jelenik meg. Egy szám átlagos terjedelme 70-80 oldal, bolti ára 2000 Ft. Az Ókor éves előfizetői díja 5000 forint, mely tartalmazza a postaköltséget is.

A lap megrendelhető e-mailben: veradam(kukac)gmail.com

Korábbi számaink a 2005/4-es számtól ugyancsak megrendelhetők. A megrendelt példányok személyesen is átvehetők a szerkesztőségben: Gondolat Kiadó, 1088 Budapest, Szentkirályi u. 16. Postázás esetén a postaköltséget vállaljuk. A folyóirat ennél korábbi számai a szerkesztőségen keresztül nem szerezhetők be. A korábbi, kereskedelmi forgalomban már nem kapható lapszámok tartalmát folyamatosan töltjük fel a folyóirat honlapjára pdf formátumban, így ezekhez azok is hozzájuthatnak, akik az eredeti nyomtatott változatot nem tudták megszerezni (Archívum).

A befizetések ellenőrzését jelentős mértékben megkönnyíti, ha Ókor-előfizetését közvetlenül átutalással intézi. Az átutalásokat a következő számlaszámra várjuk (kérjük, megjegyzésként tüntesse fel nevét, levélcímét és azt, hogy mely számokat rendelte meg):
16200223-10115686 (Magnet Bank)

Amennyiben az Ön számára a csekkes befizetés megfelelőbb, az előfizetés összegét továbbra is befizetheti csekken. Ebben az esetben a regisztráció 3-4 hetet vesz igénybe. Amennyiben postai csekken kíván fizetni, kérjük, ezt jelezze a nekünk küldött e-mailben. Ekkor postázzuk Önnek a csekket, majd a csekkes befizetés regisztrációját követően küldjük a megrendelt számokat.

Ha kérdése merülne fel az előfizetéssel kapcsolatban, kérjük, írjon a szerkesztőség címére (1088 Budapest, Szentkirályi u. 16., tel.: 061 486-1527) vagy a veradam(kukac)gmail.com e-mail-címre.